Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík TASR
17. novembra 2022, 16:54
Čas čítania 0:25

AKUTÁLNE: NAKA obvinila Rudolfa Kusého z prijímania úplatku

Kategória:
Politika
Uložiť Uložené
AKUTÁLNE: NAKA obvinila Rudolfa Kusého z prijímania úplatku
Zdroj: Pixnio/Bicanski

Polícia v stredu (16. novembra) v rámci akcie Development zadržala tri osoby, medzi nimi aj dosluhujúceho starostu bratislavskej mestskej časti Nové Mesto.

V stredu sme informovali, že NAKA zadržala neúspešného kandidáta na bratislavského primátora Rudolfa Kusého a vyšetruje ho pre podozrenie z korupcie.

Vo štvrtok už vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) vzniesol obvinenie pre obzvlášť závažný zločin prijímania úplatku. TASR o tom informovala hovorkyňa policajného prezídia Denisa Bárdyová.

kusý
Zdroj: TASR


„Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry v rámci akcie Development 17. novembra vzniesol obvinenie osobe R. K. pre obzvlášť závažný zločin prijímania úplatku podľa Trestného zákona,“ uviedla hovorkyňa.

Dodala, že v prípade naďalej prebiehajú procesné úkony, preto nie je možné poskytnúť bližšie informácie. Polícia v stredu (16. novembra) v rámci akcie Development zadržala tri osoby, medzi nimi aj dosluhujúceho starostu bratislavskej mestskej časti Nové Mesto.

Domov
Zdieľať
Diskusia