Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík TASR
17. novembra 2022 o 16:54
Čas čítania 0:25

AKUTÁLNE: NAKA obvinila Rudolfa Kusého z prijímania úplatku

Kategória:
Politika
Uložiť Uložené
AKUTÁLNE: NAKA obvinila Rudolfa Kusého z prijímania úplatku
Zdroj: Pixnio/Bicanski

Polícia v stredu (16. novembra) v rámci akcie Development zadržala tri osoby, medzi nimi aj dosluhujúceho starostu bratislavskej mestskej časti Nové Mesto.

V stredu sme informovali, že NAKA zadržala neúspešného kandidáta na bratislavského primátora Rudolfa Kusého a vyšetruje ho pre podozrenie z korupcie.

Vo štvrtok už vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) vzniesol obvinenie pre obzvlášť závažný zločin prijímania úplatku. TASR o tom informovala hovorkyňa policajného prezídia Denisa Bárdyová.

kusý
Zdroj: TASR


„Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry v rámci akcie Development 17. novembra vzniesol obvinenie osobe R. K. pre obzvlášť závažný zločin prijímania úplatku podľa Trestného zákona,“ uviedla hovorkyňa.

Dodala, že v prípade naďalej prebiehajú procesné úkony, preto nie je možné poskytnúť bližšie informácie. Polícia v stredu (16. novembra) v rámci akcie Development zadržala tri osoby, medzi nimi aj dosluhujúceho starostu bratislavskej mestskej časti Nové Mesto.

Domov
Zdieľať
Diskusia