Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
13. novembra 2022, 10:55
Čas čítania 0:26

Dráma na bratislavskej stanici. Agresívny muž udrel policajta, vyhrážal sa guľkami do hlavy a mafiánmi z Nitry

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Útočník je momentálne v cele policajného zaistenia.

Polícia na Facebooku informuje o zásahu policajtov na bratislavskej hlavnej stanici. Policajnú hliadku tam privolali kvôli mužovi, ktorý sa správal neslušne voči ostatným cestujúcim, narúšal verejný poriadok a odmietol z vlaku vystúpiť napriek výzvam zo strany personálu. V agresívnom správaní pokračoval aj po príchode polície.

Zaútočil na policajta

Hliadka železničnej polície muža opakovane vyzvala, aby z vlaku odišiel. Muž miesto toho udrel jedného z policajtov päsťou do tváre. Policajti ho spacifikovali a odviezli na príslušné policajné oddelenie. Muž v agresivite neprestával ani počas odchodu, policajtom sa vyhrážal „guľkami do hlavy“ a „mafiánmi z Nitry“.

Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci útoku na verejného činiteľa, 42-ročný muž je momentálne v cele policajného zaistenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia