Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
9. novembra 2022, 21:20
Čas čítania 0:40

Slafkovský dostal dištanc na dva zápasy. Hráča Detroitu faulom vyradil na tri mesiace

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Diváci Slafkovského vypískali po tom, ako po nedovolenom zákroku odchádzal z ľadu.

Juraj Slafkovský spoznal trest za faul na Matta Luffa z Detroitu. Draftová jednotka zo Slovenska si v najbližších dvoch zápasoch nezahrá, informuje oficiálna stránka NHL. Rozhodla o tom disciplinárna komisia, pred ktorú sa mladý útočník postavil necelý deň po zápase Montrealu s Detroitom.

Slovenský útočník príde aj o pomernú časť platu. V súlade s podmienkami kolektívnej zmluvy zaplatí pokutu vo výške viac ako 10 tisíc dolárov. Peniaze poputujú na asistenčný fond pre ohrozených hráčov.

Počas strenutia dostal za napadnutie zozadu päť trestných minút a do konca zápasu nemohol nastúpiť na ľad.

Jeho protihráč Matt Luff ide už vo štvrtok na operáciu pre zranenie v hornej časti tela. Rekonvalescencia bude pravdepodobne trvať desať až dvanásť týždňov. Informáciu na Twitteri oficiálne potvrdil tím Detroit Red Wings.

Diváci Slafkovského po faule vypískali. Slovák musel po nebezpečnom zákroku predčasne odísť z ľadu.

Incident sa stal v 55. minúte zápasu za stavu 2 : 2. Slafkovský v strednom pásme narazil Luffa zozadu na mantinel. Napriek nepríjemnej udalosti vyhral Montreal Canadiens po nájazdoch 3 : 2.

Domov
Zdieľať
Diskusia