Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
3. novembra 2022 o 6:29
Čas čítania 0:31

Brit sa prebudil na thajskej pláži ako do rána z filmu Hangover. Bol nahý a nespomínal si, čo sa stalo posledné dva dni

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Po dvoch dňoch ho objavili ohromení miestni obyvatelia na Koh Samui. Muž sa potácal po pláži a spieval si. Následne sa dostal do mora a pokúsil sa odplávať.

NNeznámy mladý muž z Epsomu v Surrey údajne oslavoval svoje narodeniny pivom a marihuanou. Brit bol v krajine na svadbe a cestoval na turistické vízum. O prípade informoval Lad Bible.

Rybár, ktorý muža vo vode spozoroval, sa mu snažil pomôcť. Muž bol podľa jeho slov agresívny a kričal, že sa chce ísť stretnúť s Bohom. Napriek protestom ho rybár dokázal vytiahnuť na pobrežie pláže Maenam, kde ho neskôr našli policajti.

Nahého Brita našli po dvoch dňoch na thajskej pláži.
Nahého Brita našli po dvoch dňoch na thajskej pláži. Zdroj: Viral Press

Muži zákona sa pokúsili zasiahnuť, turista im odporoval a povedal, že „nemôže opustiť rajskú pláž, pretože chce meditovať“.

Brit vraj pil a užíval marihuanu, čo je v Thajsku legálne. Policajti ho po upozorneniach previezli na policajnú stanicu a urobili test na drogy, ktorý bol negatívny. Neznámy dobrodruh dostal pokutu za nevhodné správanie a po skončení dovolenky mu bude dovolené krajinu opustiť.

Anketa:
Zažil si niekedy podobné okno po záťahu?
Áno.
Nie.
Nespomínam si.
Áno.
37 %
142 Hlasov
Nie.
44 %
168 Hlasov
Nespomínam si.
19 %
71 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia