Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
24. októbra 2022, 21:05
Čas čítania 0:44

Ozbrojený muž zastrelil v škole v St. Louis dvoch ľudí a ďalších šiestich zranil

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Útočníka pri prestrelke zastrelila polícia.

Ozbrojený muž, ktorý vnikol do priestorov strednej školy v meste St. Louis v americkom štáte Missouri, zabil jednu ženu a dospievajúce dievča a ďalších šesť osôb zranil. Útočníka pri prestrelke zastrelila polícia.


Streľba bola nahlásená krátko po 9.00 h v umeleckej strednej škole. Študenti sa počas útoku strelca skrývali zabarikádovaní v triedach, skákali z okien alebo utekali z budovy.


Policajný komisár Michael Sack na tlačovej konferencii povedal, že strelec mal zhruba 20 rokov, ale jeho meno ani mená obetí neuviedol. Odmietol povedať, či bola jednou z obetí učiteľka.


Príslušníci bezpečnostnej služby incident nahlásili, keď sa strelec pokúsil dostať do zamknutej budovy školy. Sack odmietol povedať, ako sa útočník, ozbrojený podľa neho dlhou strelnou zbraňou, nakoniec dostal dovnútra. Superintendent Kelvin Adams uviedol, že v tom čase bolo v škole sedem ochrankárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia