Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
15. októbra 2022, 8:27
Čas čítania 0:54

50 Cent trolluje svojho syna, ktorému sa máli výška výživného. „Máš 25 rokov!“ odkazuje mu vo videu

Kategória:
News
Uložiť Uložené
50 Cent trolluje svojho syna, ktorému sa máli výška výživného. „Máš 25 rokov!“ odkazuje mu vo videu
Zdroj: Flickr/Per Ole Hagen/volně k použití

Raper vystúpi už čoskoro v Prahe.

Americký raper Curtis James Jackson III, známejší ako 50 Cent, svojmu synovi Marquisovi cez sociálne siete vtipne odkázal, že mu môže prestať platiť výživné vo výške 6 700 dolárov. Vo videu vidíme rapovú legendu počas posilňovania a relaxu vo vani, ako vypína televíziu, v ktorej sa objaví jeho syn.

Marquise sa v nedávnom interview podľa vibe.com sťažoval, že od otca milionára dostáva nedostatočne vysoké výživné. „Dor*ti, tento n**er je šialený. Máš 25 rokov, prečo stále rozprávaš o detskom výživnom?“ odkazuje mu 50 Cent.

Marquise má pocit, že 6 700 dolárov mesačne nepokrýva jeho životné náklady a nie je dostatočnou kompenzáciou za čas strávený bez otca. 50 Centa kritizoval slovami: „Tento človek je v rebríčku Forbes. Ja mám s kopou ľudí problémy a nemôžem žiť len tak hocikde. 81 000 dolárov ročne mi skrátka nestačí.“

Potom ako Marquisa ľudia v komentároch kritizovali, na Instagrame ponúkol otcovi práve 6 700 za deň strávený v jeho spoločnosti. „Keďže si všetci myslíte, že 6 700 je tak veľmi veľa peňazí, tak rovnakú sumu ponúkam za 24 hodín v jeho prítomnosti, keď budeme robiť všetko, čo sme nemohli, keď som bol malý chlapec,“ odkázal na svojom Instagrame.

Domov
Zdieľať
Diskusia