Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík TASR
3. októbra 2022, 17:41
Čas čítania 0:32

Kadyrov chce vraj poslať svojich synov bojovať na Ukrajinu. Majú len 14, 15 a 16 rokov

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené
Kadyrov chce vraj poslať svojich synov bojovať na Ukrajinu. Majú len 14, 15 a 16 rokov
Zdroj: Mikhail Metzel, Sputnik, Kremlin Pool Photo, AP

Čečenský vodca prišiel s ďalším svojským výrokom.

Ramzan Kadyrov vyhlásil, že na Ukrajinu posiela bojovať svojich synov, ktorí majú len 14, 15 a 16 rokov. S touto informáciou prišiel prostredníctvom sociálnej siete Telegram. Podľa jeho slov ich „túžbu ukázať sa v poriadnom boji“ víta. „Čoskoro pôjdu do prvej línie a budú na najťažších úsekoch kontaktnej línie,“ tvrdí čečenský vodca.

Kadyrov sa viac než efektivitou svojich vojakov počas vojny na Ukrajine preslávil výrokmi, ktoré sa často stali terčom výsmechu. Ešte v júli tvrdil, že plánujú demilitarizovať NATO a po dobytí Kyjeva potiahnu na Poľsko.

Po ukrajinskej protiofenzíve však zmenil rétoriku a kritizoval ruský postup. Chvastal sa dokonca, že sa bude musieť porozprávať s vedením ruského rezortu obrany, a neskôr Rusov utekajúcich pred vojnou nazýval zbabelcami. S vyhrotenými výrokmi pritom naďalej neprestáva a Moskvu po nedávnej porážke v meste Lyman vyzval, aby využila svoje taktické jadrové zbrane.

13. apríla 2022, 14:30 Čas čítania 10:23 Toto je čečenský diktátor Ramzan Kadyrov. Necháva mučiť gayov, je závislý od Tiktoku a peniaze od Putina míňa na Lamborghini Toto je čečenský diktátor Ramzan Kadyrov. Necháva mučiť gayov, je závislý od Tiktoku a peniaze od Putina míňa na Lamborghini
Domov
Zdieľať
Diskusia