Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
26. septembra 2022, 20:00
Čas čítania 1:02

TOP 3 v pondelok: Taliansko si zvolilo krajnú pravicu, útočník v ruskej škole zabil 13 ľudí a Ryanair bude zvyšovať ceny leteniek

Kategória:
Refresher
Uložiť Uložené
TOP 3 v pondelok: Taliansko si zvolilo krajnú pravicu, útočník v ruskej škole zabil 13 ľudí a Ryanair bude zvyšovať ceny leteniek
Zdroj: Refresher

Aj dnešok priniesol kopu zaujímavých správ. Pozri si náš výber troch najzaujímavejších.

Taliansko si zvolilo krajnú pravicu

Líderka krajne pravicovej strany Bratia Talianska Giorgia Meloniová sa zrejme stane prvou ženou vo funkcii premiérky v novodobých dejinách Talianska. Pôjde takisto o prvú krajne pravicovú vládu v tejto juhoeurópskej krajine od čias druhej svetovej vojny. Meloniová povedala, že sa bude snažiť zjednotiť svoju krajinu, ak bude poverená zostavením nového kabinetu.

Viac sa dozvieš TU.

Giorgia Meloniová, líderka krajne pravicovej strany Bratia Talianska, drží plagát s nápisom „Ďakujem Taliansko“ v sídle strany po predčasných parlamentných voľbých v Ríme. Víťazom sa stal pravicový blok vedený touto nacionalistickou a krajne pravicovou stranou. (26. septembra 2022)
Giorgia Meloniová, líderka krajne pravicovej strany Bratia Talianska, drží plagát s nápisom „Ďakujem Taliansko“ v sídle strany po predčasných parlamentných voľbých v Ríme. Víťazom sa stal pravicový blok vedený touto nacionalistickou a krajne pravicovou stranou. (26. septembra 2022) Zdroj: AP/Gregorio Borgia

Útočník v ruskej škole zabil 13 ľudí

V ruskom meste Iževsk v miestnej škole útočil strelec. Nexta zároveň zverejnila video, na ktorom sa žiaci skrývajú v jednej z tried. Veľkú časť školákov a zamestnancov školy sa podarilo evakuovať, menšia časť sa skrývala v priestoroch budovy. Podľa predbežných informácií útočník zabil 13 ľudí vrátane školákov, učiteľov aj strážnikov.

Viac sa dozvieš TU.

Ryanair bude zvyšovať ceny leteniek

Írska letecká spoločnosť Ryanair, najväčší nízkonákladový dopravca v Európe, plánuje zvýšiť ceny leteniek, keďže palivo je čoraz drahšie. Podľa slov Andreasa Grubera, šéfa Laudamotion, dcérskej spoločnosti Ryanairu, by sa priemerná cena letenky v rámci Ryanairu mala v priebehu piatich rokov pravdepodobne zvýšiť zo 40 na 50 eur.

Viac sa dozvieš TU.

Ryanair
Zdroj: Pixabay/na voľné použitie

Instagramový post dňa: Rihanna vystúpi na Super Bowle

Rihanna chystá veľkolepý návrat ku kariére úspešnej popovej speváčky. Vo februári 2023 vystúpi na finále Super Bowlu. Oznámila to prostredníctvom svojho instagramového účtu, na ktorý sa vrátila po štyroch mesiacoch. Odkedy sa stala matkou, sociálne siete nevyužívala.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri)

Domov
Zdieľať
Diskusia