Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
17. septembra 2022, 18:46
Čas čítania 1:04

50 Cent žaluje spoločnosť, ktorá používa jeho fotku na propagáciu zväčšovania penisu

Kategória:
News
Uložiť Uložené
50 Cent žaluje spoločnosť, ktorá používa jeho fotku na propagáciu zväčšovania penisu
Zdroj: Twitter/Medspa

Spoločnosť Medspa používa fotografiu rapera bez jeho súhlasu.

Raper 50 Cent zažaloval podľa magazínu Complex plastickú kliniku Medspa so sídlom v Miami za vytvorenie zdania toho, že si v nej dal zväčšiť penis. Veteránovi amerického rapu leží v žalúdku publikovanie jeho fotografie s chirurgičkou Angelou Koganovou a logami spoločnosti. Predmetná fotografia vznikla podľa speváka s občianskym menom Curtis James Jackson v roku 2020 počas návštevy Miami.

S fotografiou vraj súhlasil v domnení, že chirurgička je jeho fanúšička a fotografia nebude slúžiť na komerčné účely. Stal sa však pravý opak a Medspa ju použila a publikovala na sociálnych sieťach propagujúcich svoje služby a procedúry.

Fotka sa na svetlo sveta vrátila v auguste 2022, keď ju uverejnil magazín Shade Room v článku o rastúcej popularite plastických operácií zdvíhania zadku a zväčšovania penisov. V článku bol 50 Cent spomenutý ako jeden z klientov po boku speváčky Teyany Taylorovej a hráča NFL Odella Beckhama.

50 cent
50 Cent a chirurgička Angela Koganová. Zdroj: Twitter/Medspa

50 cent trvá na tom, že operáciu na zväčšenie pohlavného údu a ani žiadnu inú procedúru v Medspa nepodstúpil. V žalobe tvrdí, že použitie fotografie ho vystavilo „zosmiešneniu“ a poškodilo jeho profesionálnu aj osobnú povesť. Požaduje, aby spoločnosť prestala používať obrázok a odškodnila ho aj bližšie nešpecifikovanou sumou. 

1. júla 2019, 20:07 Čas čítania 0:00 Snoop Dogg zobral 50 Centovi Lamborghini, Separ a Dame sa opustili na Hip Hop Žije. Sleduj nové Freshnews Snoop Dogg zobral 50 Centovi Lamborghini, Separ a Dame sa opustili na Hip Hop Žije. Sleduj nové Freshnews

47-ročný raper vystúpi už o mesiac hneď dvakrát v pražskej O2 Aréne. V Česku naposledy vystúpil pred dvanástimi rokmi. Držiteľ cien Grammy sa preslávil debutovým albumom Get Rich or Die Tryin', ktorého sa predalo viac ako 30 miliónov po celom svete.

Domov
Zdieľať
Diskusia