Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
5. septembra 2022, 13:46
Čas čítania 0:37

Vodička išla na červenú a zrazila štyri školáčky na priechode. Prvý školský deň v Trnave sa skončil hrozivou nehodou

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Jedno z dievčat previezli do nemocnice, dve majú povrchové zranenia a jedna neutrpela žiadne zranenia.

V Trnave štyri kamarátky prechádzali po riadne označenom priechode, keď do nich narazilo strieborné auto Peugeot 206. „48-ročná žena, ktorá šoférovala auto, nerešpektovala červené svetlo na semafore a došlo k zrážke s dievčatami,“ píše vo svojom príspevku polícia

Dve z dievčat vo veku 14 rokov utrpeli povrchové zranenia. Tretia mala menej šťastia a skončila v rukách záchranárov. So zraneniami ju previezli do trnavskej nemocnice. Posledná z dievčat, o rok mladšia študentka, neutrpela žiadne zranenia.

Polícia alkohol vodičke za volantom nezistila. Presné príčiny a okolnosti nehody polícia naďalej vyšetruje.


VODIČI, ZVÝŠTE OPATRNOSŤ

„Upozorňujeme vodičov, aby najmä v blízkosti priechodov pre chodcov zvýšili opatrnosť, rešpektovali dopravné značenie a umožnili chodcom bezpečne prejsť cez cestu. Zároveň apelujeme na rodičov, aby upozornili školákov, aby v záujme vlastnej bezpečnosti a zdravia prechádzali cez cestu až v momente, keď si ich vodič za volantom všimne. Vstupovať náhle na priechod pre chodcov pešo, na bicykli alebo kolobežke je životunebezpečné!“ dodáva na záver svojho príspevku polícia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia