Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
1. septembra 2022, 17:08
Čas čítania 0:57

Ľudia sa z rečí nenajedia, treba konať. Romana Tabák vysvetľuje, prečo vstúpila do klubu Sme rodina

Kategória:
Politika
Uložiť Uložené

Ak jej odkaz bude vláda ignorovať, vraj sa podľa toho zariadi, odkazuje poslankyňa.

Romana Tabák v stredu oznámila, že vstupuje do poslaneckého klubu Sme rodina. Spoločne s ňou pribudli do klubu Ján Krošlák, ktorý podobne ako Tabák kandidoval za OĽaNO, a Jozef Šimko, ktorý sa do parlamentu dostal na kandidátke strany ĽSNS. Vďaka trom novým členom bude mať od 1. septembra klub Sme rodina v parlamente dohromady 20 poslancov, čím sa vyrovná veľkosťou klubu SaS.

Pre Topky.sk poslankyňa vysvetlila, prečo sa rozhodla vstúpiť do klubu, ktorého predsedom je Peter Pčolinský. Hlavným dôvodom je podľa jej slov to, že SaS destabilizovalo protikorupčnú vládu, na ktorej kritike si postavila kampaň.

„Vstupujem do klubu Sme rodina, pretože SaS destabilizovalo protikorupčnú vládu, na ktorej kritike si postavila kampaň. Na druhej strane jasne odkazujem, že očakávam, že táto vláda bude problémy ľudí riešiť a nie problémy vytvárať a ľuďom život znepríjemňovať,“ tvrdí poslankyňa.

Romana Tabák
Zdroj: Facebook (Romana Tabák)

„Ak tento môj odkaz vláda bude ignorovať, zariadim sa podľa toho. Ľudia sa z rečí nenajedia a netreba o tom viac hovoriť, ale konať,“ dodala pre Topky. Tabák doposiaľ nepatrila do žiadneho poslaneckého klubu po tom, čo ju spoločne s jej kolegyňou Katarínou Hatrákovou vylúčili z klubu OĽaNO v máji, keď obe nehlasovali za vydanie Fica na potenciálne väzobné stíhanie.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

„Dnes sa poslankyne Katarína Hatráková a Romana Tabák, dve poslankyne z 50 poslancov OĽaNO, svojím hlasovaním spreneverili hodnotám hnutia a programu, pod ktorý sa podpísali, a tým, že zabránili výkonu spravodlivosti, zradili drvivú väčšinu voličov OĽaNO,“ povedal v máji predseda poslaneckého klubu OĽaNO Michal Šipoš. 

Domov
Zdieľať
Diskusia