Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
23. augusta 2022, 6:47
Čas čítania 1:32

Harry Styles prezradil, že rozmýšľa nad deťmi. Stal sa prvým umelcom na titulke všetkých vydaní magazínu Rolling Stone vo svete

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Harry Styles si vyslúžil titul najžiadanejšieho muža sveta.

Spevák Harry Styles sa stal prvým umelcom, ktorý sa objaví na všetkých titulných stránkach populárneho magazínu Rolling Stone. Umelec sa bude z titulnej stránky usmievať na čitateľov od Spojených štátov amerických až po Južnú Kóreu, napísal na svojom Instagrame kreatívny riaditeľ magazínu Joe Hutchinson.

Harry Styles poskytol magazínu veľký profilový rozhovor, v ktorom ho Rolling Stone označil za najžiadanejšieho muža sveta.

Spevák v posledných mesiacoch absolvoval koncertné turné po Európe, ale od vystúpení si podľa vlastných slov potrebuje oddýchnuť, pretože toho naňho bolo priveľa. Momentálne sa vraj najviac teší, ako si doma ľahne a pozrie si obľúbenú reality šou Love Island.


„Myslím si, že každý vrátane mňa zažíva vlastné objavovanie svojej sexuality a snaží sa s ňou vyrovnať,“ hovorí v rozhovore. Spevák sa zamýšľa nad tým, ako mu sláva naštrbila súkromný život, pretože zakaždým, keď sa s niekým objavil na verejnosti, ľudia mali okamžite pocit, že s týmto človekom randí.

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

„Niektorí ľudia hovoria, že som sa na verejnosti ukazoval len so ženami, ale ja si nemyslím, že som sa na verejnosti ukazoval s kýmkoľvek. Ak ťa niekto s niekým odfotí, neznamená to, že si sa s tým človekom rozhodol mať vzťah, o ktorom vie verejnosť,“ vysvetľuje svoje zmýšľanie. Spevák sa rád ukazuje v odevoch, ktoré zmazávajú hranice medzi zaužívanými stereotypmi o tom, aké oblečenie by mali nosiť ženy a aké zase muži.

Pri rozhovore mu asistovala priateľka Olivia Wilde, podľa ktorej si Harry dokázal vybudovať akceptujúcu komunitu „hlboko milujúcich ľudí“. Wilde medzi jeho fanúšikmi nevidí výraznú negatívnu energiu, pretože podľa nej samotný Harry neprodukuje a nezverejňuje nič, čo by malo negatívny podtón.

Styles v rozhovore konštatuje, že v poslednom čase rozmýšľal nad založením rodiny a vychovávaním detí. „Ak v istom bode budem mať deti, budem ich viesť k tomu, aby boli samými sebou, boli zraniteľnými a nebáli sa podeliť o svoje pocity,“ vysvetlil.

Spevák prezradil, že v uplynulých rokoch pravidelne navštevoval psychológa minimálne raz týždenne, pretože ak sa môže starať o svoje telo, prečo by sa nemohol rovnako starať aj o svoju myseľ.

Domov
Zdieľať
Diskusia