Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
9. augusta 2022, 18:24
Čas čítania 0:34

Serena Williams sa lúči s tenisovou kariérou: Odpočítavanie sa začalo, koniec je ťažký, keď niečo milujete

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Koniec kariéry pripustila v rozhovore v rámci septembrového čísla Vogue, v ktorom sa objaví aj na obálke.

Americká tenistka Serena Williams pripustila koniec kariéry. Po tohtoročnom US Open sa podľa svojich slov chystá „odkloniť od tenisu“. Povedala to v rozhovore pre magazín Vogue. Rozhovor má vyjsť má v septembrovom čísle, v ktorom si vyslúžila aj miesto na obálke.

„V živote prichádza čas, keď sa musíte rozhodnúť ísť iným smerom. Ten moment je vždy ťažký, keď niečo tak veľmi milujete. No teraz sa začalo odpočítavanie. Musím sa sústrediť na to byť matkou, na moje duševné ciele a objaviť inú Serenu. Budem si užívať týchto niekoľko týždňov,“ povedala pre magazín.

Oznámila to aj na svojom instagramovom profile, kde ju sleduje viac ako 15 miliónov sledovateľov. Úspešná štyridsaťročná tenistka má na konte 23 grandslamových titulov, posledný z nich získala v dvojhre na Australian Open 2017. V tom čase už bola tehotná s dcérkou Olympiou.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Serena Williams (@serenawilliams)

Domov
Zdieľať
Diskusia