Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
8. augusta 2022, 12:35
Čas čítania 0:53

Mike Tyson kritizuje minisériu z dielne spoločnosti Hulu o jeho živote: Ukradli môj príbeh, za toto budú padať hlavy

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Mike Tyson kritizuje minisériu z dielne spoločnosti Hulu o jeho živote: Ukradli môj príbeh, za toto budú padať hlavy
Zdroj: Getty Images/Frederick M. Brown

Miniséria Mike má na streamovacej službe Hulu premiéru vo štvrtok 25. augusta.

Určite si už zachytil trailer na novú osemdielnu minisériu mapujúcu život legendárneho boxera Mika Tysona. Ako píše IndieWire, drsniak z New Yorku, ktorý za svoju kariéru nazbieral 44 výhier knokautom a raz v ringu odhryzol kus ucha protivníkovi Evanderovi Holyfieldovi, však minisériu bojkotuje a kritizuje. 

Spoločnosť Hulu projekt produkovala bez jeho súhlasu a za to vraj podľa jeho slov „budú padať hlavy“. „Hulu ukradla môj príbeh,“ napísal boxer na Twitteri. Zároveň sa podieľa na samostatnej autorizovanej autobiografickej minisérii. Tá ma skutočne hviezdne obsadenie aj zastúpenie.



Režírovať by ju mal Antoine Fuqua, výkonným producentom by mal byť Martin Scorsese a v role Tysona by sa mal predstaviť oscarový herec Jamie Foxx. „Teším sa na spoluprácu s Martinom, Antoinom, Jamiem a celým tvorivým tímom, aby som divákom priniesol sériu, ktorá nielen zachytí moju profesionálnu a osobnú cestu, ale aj inšpiruje a pobaví,“ povedal Tyson. 

Podľa portálu MMA Junkie boxer tiež ocenil, že jeho dlhoročný priateľ, prezident americkej MMA organizácie UFC, Dana White, od spoločnosti Hulu odmietol milióny dolárov a nesúhlasil s propagáciou minisérie. „Odmietol to, pretože si ctí priateľstvo a dôstojné zaobchádzanie s ľuďmi. Nikdy nezabudnem na to, čo pre mňa urobil, rovnako ako nikdy nezabudnem na to, čo mi firma Hulu ukradla,“ povedal Iron Mike. 

Anketa:
Budeš pozerať minisériu Mike?
Áno.
Nie.
Áno.
35 %
Nie.
65 %
Domov
Zdieľať
Diskusia