Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
8. augusta 2022, 11:09
Čas čítania 0:29

V Bratislave našli v nedeľu mŕtveho muža s prestrelenou hlavou v aute. Mohlo ísť o samovraždu

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené
V Bratislave našli v nedeľu mŕtveho muža s prestrelenou hlavou v aute. Mohlo ísť o samovraždu
Zdroj: Reprofoto/TV JOJ

Telo našli v nedeľu krátko popoludní.

V nedeľu 7. augusta našli v bratislavskej mestskej časti Vajnory na odľahlom parkovisku telo 57-ročného muža so strelným poranením hlavy, informuje TV JOJ. Mŕtvolu našli okoloidúci, ktorí ihneď zavolali na tiesňovú linku.

„Dnes krátko po 12.30 h sme na linke 158 prijali oznámenie o mužovi, ktorý sa mal nachádzať v motorovom vozidle bez známok života pri Regrútskej ulici. Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava III hodnovernosť oznámenia preverili a potvrdili,“ povedala policajná hovorkyňa Silvia Šimková. 


Podľa TV JOJ si muž mohol zaviniť poranenie, ktorému následne podľahol, sám. Pri jeho tele našli strelnú zbraň. Samovraždu však zatiaľ polícia nepotvrdila a žiaden list na rozlúčku nenašla. Nie je tiež jasné, kedy došlo k streľbe a ani to, ako dlho bolo bezvládne telo muža v aute. 

Domov
Zdieľať
Diskusia