Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
6. augusta 2022, 10:04
Čas čítania 0:38

AKTUÁLNE: 12 mŕtvych pri nehode poľského autobusu v Chorvátsku. Vodič zrejme zaspal za volantom

Kategória:
News
Uložiť Uložené

K ťažkej dopravnej nehode došlo okolo 5:30 ráno na diaľnici v smere do Záhrebu.

Najmenej 12 ľudí prišlo o život pri nehode poľského autobusu na diaľnici A4 v Chorvátsku. Ďalších aspoň 34 ďalších pasažierov utrpelo zranenia. Stav mnohých z nich je vážny. Správu o nehode priniesol Jutarnji.hr s odvolaním sa na policajné zdroje.


K ťažkej dopravnej nehode prišlo podľa prvých informácií okolo 5:30 ráno na ťahu Záhreb-Goričanin v smere na chorvátske hlavné mesto. Autobus zišiel z cesty. Polícia doposiaľ neuviedla oficiálnu príčinu tragickej nehody, neoficiálne sa však pracuje s verziou, že vodič s najväčšou pravdepodobnosťou zaspal za volantom.


Úsek diaľnice medzi obcami Breznički hum a Komin v smere na Záhreb v dôsledku nehody uzatvorili a tvorila sa kolóna. Zranených previezli do miestnych nemocníc. Na miesto nehody prišiel aj chorvátsky minister vnútra Davor Božinovič.

Domov
Zdieľať
Diskusia