Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
17. júla 2022, 10:20
Čas čítania 0:23

Opitý Rakúšan spôsobil v Petržalke šialenú nehodu: BMW prerazilo bariéru a vletelo na diaľnicu

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Pod haváriu sa podpísal alkohol.

V sobotu ráno došlo v Bratislave k nehode auta s rakúskym evidenčným číslom. Vodič nafúkal 1,31 promile. Polícia Bratislavského kraja o tom informovala na Facebooku. Zraneného vodiča a spolujazdkyňu previezli do nemocnice.


Auto pri zjazde z Mosta SNP na Einsteinovu ulicu v smere na Viedenskú cestu prerazilo bariéru – oplotenie medzi ulicou a diaľnicou, opisujú policajti. Následne podľa nich skončilo na diaľnici.


„Pri nehode utrpeli vodič aj jeho spolujazdkyňa zranenia vyžadujúce si ich prevoz do nemocnice,“ priblížili policajti. Dodali, že spôsobená škoda bude predmetom následného dokazovania. Vyšetrovaním presných príčin a okolností nehody sa zaoberajú policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave.

16. júla 2022, 17:23 Čas čítania 0:39 Štyroch Slovákov vo Viedni zamkol kolega v aute. Keď im začal dochádzať kyslík, museli ich prísť vyslobodiť hasiči Štyroch Slovákov vo Viedni zamkol kolega v aute. Keď im začal dochádzať kyslík, museli ich prísť vyslobodiť hasiči
Domov
Zdieľať
Diskusia