Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2022, 6:31
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Moja reč vydala nový klip, poukazuje na krehkosť ľudského života. Môžeš mať všetko, smrtka a démoni číhajú na každom rohu

HUDBA MOJA REČ
Uložiť Uložené

Moja reč sa vracia k zatiaľ poslednému spoločnému projektu Zasedoma.

Moja reč vydáva nový videoklip, ktorým uzatvára jednu veľkú kapitolu projektu Zasedoma. Skladba s názvom Ozveny sa venuje spomienkam a upozorňuje na krehkosť ľudského života, ale aj vzťahov. Supa, Delik a liberecký hosť Paulie Garand spomínajú na známych, ktorí už nie sú medzi nami alebo sa im nepodarilo uniknúť svojim démonom. 

Pre MR bol uplynulý rok obzvlášť zásadný, keďže kapela sa dala po rokoch opäť dohromady, a zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že o nich ešte budeme počuť. Konflikt medzi rapermi netrval dlho, urovnal ho moment, keď sa Delikovi narodila dcéra a Supa bol pre neho automaticky jednou z prvých volieb medzi kamarátmi, komu sa chcel s touto informáciou zveriť.  

Chalani z Handlovej majú v pláne vydať štvrté pokračovanie ikonickej série Dobrí chlapci, ktorú odštartovali pred viac ako pätnástimi rokmi. Zatiaľ nepoznáme podrobnosti, a tak nie je jasné, či to budú chcieť stihnúť ešte v tomto roku, určite však o nich budeme počuť na letných festivaloch.

Domov
Zdieľať
Diskusia