Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2022, 11:42
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

Jason Statham sa znova postaví mega žralokovi. Film Meg 2 začnú natáčať už budúci týždeň

Jason Statham sa znova postaví mega žralokovi. Film Meg 2 začnú natáčať už budúci týždeň
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY THE MEG 2
Uložiť Uložené

Jason Statham a režisér The Meg sa pustia do ešte väčšieho žraloka.

KFTV prichádza s informáciou, že film The Meg 2 začnú natáčať už budúci týždeň. Štáb zmení lokácie a presunú sa z Nového Zélandu, kde točili jednotku, do Veľkej Británie. Nepôjde o jedinú zmenu. Ben Wheatley (Kill List, Free Fire, Rebecca) nahradí na režisérskej stoličke Jona Turteltauba.

Odporúčané
Grimasy Jima Carreyho šetrili štúdiám milióny dolárov na počítačových trikoch. V Hollywoode sa mu nijaký komik nevyrovnal Grimasy Jima Carreyho šetrili štúdiám milióny dolárov na počítačových trikoch. V Hollywoode sa mu nijaký komik nevyrovnal 17. januára 2022, 12:30

Collider tvrdí, že Statham nebol spokojný s jednotkou z toho dôvodu, že mala hodnotenie PG-13. Do kina na ňu mohli zájsť aj tínedžeri a podľa neho nebola dostatočne krvavá a hororová. Je teda možné, že nový režisér natočí oveľa brutálnejší a strašidelnejší film.

V ňom sa Jason Statham, rovnako ako v jednotke, stretne s prehistorickým žralokom s názvom Megalodon, ktorý je niekoľkonásobne väčší ako najväčšie žraloky na zemi. Vzhľadom na začiatok natáčania už v januári môžeme predpokladať, že premiéra sa uskutoční niekedy začiatkom budúceho roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia