Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
9. januára 2022, 20:56
Čas čítania 0:41

Nech zváži, komu pomáha, odkázala Zuzana Čaputová Igorovi Matovičovi. Ten dnes v televízii šíril konšpirácie Roberta Fica

Kategória:
Politika
Uložiť Uložené

Predseda OĽaNO vytiahol údajné sprisahanie prezidentky a americkej veľvyslankyne.

Minister financií Igor Matovič dnes vystúpil v politickej relácii na TA3 V politike. Okrem iného kritizoval prezidentku Zuzanu Čaputovú za to, že sa údajne počas vládnej krízy stretla s veľvyslankyňou USA, aby „kula pikle“. Kancelária prezidentky jeho výrok označila za lož.

„Je to klamstvo, s ktorým prišiel Robert Fico. Igor Matovič by mal pri svojich výrokoch zvažovať, komu pomáha, keď preberá rétoriku a klamstvá od Roberta Fica. Prezidentka žiadne také stretnutie nemala a prezidentská kancelária sa voči takýmto výrokom Roberta Fica a Igora Matoviča ohradzuje,“ vyjadril sa v mene hlavy štátu jej hovorca Martin Strižinec.

6. januára 2022, 9:30 Čas čítania 5:53 Cena investičného alkoholu rastie v priemere o 10 až 15 % ročne. Koľko sa dá zarobiť pri kúpe whisky či prémiového vína? Cena investičného alkoholu rastie v priemere o 10 až 15 % ročne. Koľko sa dá zarobiť pri kúpe whisky či prémiového vína?

V marci minulého roka sa prezidentka Zuzana Čaputová vložila do koaličnej krízy, keď hrozil pád vlády. V Prezidentskom paláci sa vtedy stretla s predsedom strany SaS Richardom Sulíkom a s predsedníčkou Za ľudí Veronikou Remišovou.

Líder OĽaNO Igor Matovič však o stretnutie s prezidentkou nepožiadal. Na stretnutí sa zúčastnili aj ministri Branislav Gröhling a Ivan Korčok. Robert Fico v danom čase prišiel s tvrdením, že Zuzana Čaputová sa objavila po boku veľvyslankyne USA, od ktorej dostala isté „pokyny“.

Domov
Zdieľať
Diskusia