Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2022, 7:06
Čas čítania 0:33
Jakub Paulík

Reálny Sám doma v Arizone: rodičia nechali svojho syna doma a odišli na sviatky preč. 11-ročný chlapec jedol iba mrazené potraviny

ZAUJÍMAVOSTI SÁM DOMA
Uložiť Uložené

V škole sa neukázal približne dva týždne.

Dvojica amerických rodičov, 34-ročná Melissa a 40-ročný Bobby, odišla na sviatky z domu bez toho, aby so sebou vzala svojho 11-ročného syna. Nezodpovednosť manželského páru tak čiastočne pripomína príbeh z prvej časti slávnej komédie Sám doma.

Susedia 12. decembra zavolali na políciu s tým, že chlapec sa zrejme nachádza v dome bez rodičov, uvádza USA Today. Matka iba 11-ročného syna odišla z domu ešte pred Dňom vďakyvzdania (25. november) a krátko nato svojho syna opustil aj otec. Keď za chlapcom prišli policajti, vysvetlil im, že jedol mrazené polotovary, a v škole sa neukázal najmenej posledné dva týždne.

Muži zákona sa pokúsili rodičom zavolať, no nezdvíhali im. Po návrate domov koncom decembra ich zatkli a umiestnili do väzby. Dvojicu obvinili zo zanedbávania starostlivosti o dieťa a ich kaucia je určená na 100 000 dolárov. O chlapca sa momentálne starajú sociálni pracovníci.

Domov
Zdieľať
Diskusia