Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2013 o 21:32
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Skvelý CGI trailer k Dying Light od Techlandu

TECH
Uložiť Uložené

Chýba vám Mirror’s Edge? Techland prináša zombie hru kombinovanú s jej prvkami. Nie, nie je to ďalšie pokračovanie Dead Islandu, ale nový titul, Dying Light.

Skvelý CGI trailer k Dying Light od Techlandu

Mirror’s Edge kombinovaný s Dead Island? Techland si povedal, že by to nebol zlý nápad, a tak vznikol Dying Light. Výsledok si môžeme pozrieť v traileri nižšie. Po ostrove plnom zombíkov teda vývojári menia prostredie na preplnené mesto. Po traileroch na Total War: Rome II, Saints Row IV, Wolfenstein: The New Order, reštarte Thiefa a NHL 14 k nám teda dorazil konečne trailer na celkom novú hru. Tá by mala vyjsť na budúci rok. O čo v nej vlastne pôjde?

Cez deň budeme musieť zbierať zásoby, zbrane, oblečenie atď., pretože v noci sa budeme musieť brániť pred nájazdmi zombíkov. Strechy budov nebudú dostatočným úkrytom a tak jediné, čo nám ostáva, je skrývanie a tiché premiestňovanie. Zombíci ale nebudú jediní nepriatelia, ktorí nás v hre budú otravovať. Keď si to všetko zrátate, pochopíte, že sa (konečne) dočkáme dynamického striedania dňa a noci. Next gen sa začína predstavovať.



 

Domov
Zdieľať
Diskusia