Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2021, 11:06
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Úradníčka, ktorú Matovič nazval tupelom, odchádza študovať na Oxford. O skončenie pracovného pomeru požiadala už dávnejšie

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Bývalý premiér sa v statuse obul do ženy, ktorá sa vyjadrila k očkovaniu.

Zuzana Vargová, ktorú kritizoval Igor Matovič a nazval ju tupelom, ide študovať na Oxford, preto nebude ďalej zamestnankyňou ministerstva zdravotníctva. Oznámila to krátko po zverejnení statusu bývalého predsedu vlády, ktorý sa do nej obul za jej najprv verejný a neskôr súkromný status o zaočkovaných a nezaočkovaných. 

Zuzana Vargová, ktorá sa na rezorte venuje stratégii ako riaditeľka odboru, sa v príspevku venovala problematike očkovania proti koronavírusu a zavŕšila to konštatovaním: „Buď si tupelo a neočkuješ sa, alebo nie si tupelo a očkuješ sa.“ Tvrdí, že existujú len tieto dva tímy.

Matovič si vo svojom príspevku prial, aby minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský zariadil, aby viac „nerobila hanbu štátnej službe, a aby išla kade ľahšie svinským krokom“. 

Domov
Zdieľať
Diskusia