Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2016, 8:00
Čas čítania 0:00
Tibor P.

Rekordman Pokémon Go chytil všetkých pokémonov ako prvý na svete a potreboval k tomu prejsť 153 kilometrov

TECH POKÉMON SVETOVÉ REKORDY
Uložiť Uložené

Cieľ všetkých hráčov pokoril prvý z nich.

Na Reddite sa prihlásil užívateľ s prezývkou ftb_hodor, vlastným menom Nick Johnson a prehlásil sa za prvého hráča, ktorému sa v hre Pokémon Go podarilo chytiť všetkých 142 pokémonov do svojho Pokédexu. Podľa jeho informácií na to potreboval prejsť celkovo 153 kilometrov, pričom poslednú z príšeriek chytil v noci, konkrétne Gastlyho. Samozrejme, niektorí z vás môžu spochybňovať jeho výkon, nakoľko v hre chýba ešte 8 pokémov - piati z nich v hre vôbec nie sú a zvyšní traja nie sú na území Spojených štátov dostupní. Bez ohľadu na to ide o heroický výkon - stálo ho to množstvo strávených nocí vonku, aby našiel tie exempláre, ktoré mu akurát chýbali, a to všetko len preto, aby si splnil svoj detský sen a chytil všetkých Pokémonov.

Komentátori na Reddite jeho výkon spochybňujú a buď ho upodozrievajú z podvádzania a používania množstva nepovolených zlepšovákov, alebo jednoducho tvrdia, že klame. On si však takéto tvrdenia nevšíma a vychutnáva si dosiahnutý úspech. Počas dňa pracuje vo vlastnom startupe a od 18. hodiny, keď skončil v práci, vybral sa okolo newyorských štvrtí Brooklyn a Manhattan, denne kráčal 8 hodín a zakaždým prešiel minimálne 10 kilometrov počas dvoch týždňov od začiatku releasu hry, aby sa mu vytýčený cieľ podarilo dosiahnuť čo najskôr.

Odporúčané
Na Slovensku opäť prerazil trend Pokémon kartičiek. Niektoré sa dajú predať za desaťtisíce Na Slovensku opäť prerazil trend Pokémon kartičiek. Niektoré sa dajú predať za desaťtisíce 9. marca 2023, 11:30

Úvodom sme spomenuli, že americká verzia hry neobsahuje všetkých pokémonov. Nick sa však nezdáva a chce získať aj posledné skalpy do zbierky. Mr. Mime, Kangaskhan, a Farfetch'd, ktorých si môžu chytiť iba hráči v Európe, Ázii a Austrálii, chce nazbierať vďaka podpore sponzorov. Tých chce požiadať o peniaze na cestu, počas ktorej ich chce nájsť a chytiť. Nickovi držíme palce, ale opakujeme to, čo sme zdôrazňovali už skôr - všetkého veľa škodí a určite by ste to s hrou nemali preháňať. Existujú predsa aj dôležitejšie veci ako nejakí pokémoni. 

Rekordman Pokémon Go chytil všetkých pokémonov ako prvý na svete a potreboval k tomu prejsť 153 kilometrov
Zdroj: archív N.J.
Späť
Zdieľať
Diskusia