Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 11. 5. 2020
14:45
Dnes sa priprav na ochladenie aj o 20 stupňov. Cez Slovensko v noci prejde studený front.Dnes sa priprav na ochladenie aj o 20 stupňov. Cez Slovensko v noci prejde studený front.
14:14
Taliansko skoro ráno zasiahlo zemetrasenie. Otrasy ľudia cítili počas silnej búrky.Taliansko skoro ráno zasiahlo zemetrasenie. Otrasy ľudia cítili počas silnej búrky.
13:32
Rodina Pavla Pašku zdedí viac ako milión eur. Kde bývalý smerácky funkcionár zobral toľko peňazí?Rodina Pavla Pašku zdedí viac ako milión eur. Kde bývalý smerácky funkcionár zobral toľko peňazí?
11:54
Richard Sulík opäť provokuje. Navrhuje, aby sme obchodné centrá a reštaurácie otvorili už túto stredu.Richard Sulík opäť provokuje. Navrhuje, aby sme obchodné centrá a reštaurácie otvorili už túto stredu.
8:39
Na pobreží USA sa objavujú vzácne „modré draky“. Zvlášne morské živočíchy vyplavuje na plážach národného parku Padre Island National Seashore v Texase.Na pobreží USA sa objavujú vzácne „modré draky“. Zvlášne morské živočíchy vyplavuje na plážach národného parku Padre Island National Seashore v Texase.
Nedeľa 10. 5. 2020
20:46
V Belgicku zachytili na video tornádo. Môže ich prísť viac, varujú meteorológovia.V Belgicku zachytili na video tornádo. Môže ich prísť viac, varujú meteorológovia.
19:05
Jeden z najväčších slovenských hrdinov Alfréd Wetzler by mal dnes 102. narodeniny. Spolu s kamarátom Vrbom zachránili 120-tisíc ľudí a vďaka jeho podrobným popisom pozná svet hrôzy koncetnračných táborov. Prečítaj si náš veľký článok o tom, ako utiekli z Osvienčimu.
17:27
Poctivý mladík našiel na zemi 123 000 € a odniesol ich na políciu. Za odmenu dostal cez 1 300 € a lístky na futbal.Poctivý mladík našiel na zemi 123 000 € a odniesol ich na políciu. Za odmenu dostal cez 1 300 € a lístky na futbal.