Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2021, 16:20
Čas čítania 0:46
Jakub Paulík

Pre divákov nad 18 rokov: pozri si 15 minút zo zombie masakra Zacka Snydera

Pre divákov nad 18 rokov: pozri si 15 minút zo zombie masakra Zacka Snydera
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ARMY OF THE DEAD
Uložiť Uložené

Dave Bautista a jeho tím to nebudú mať jednoduché.

Netflix na svojom youtubovom kanáli zverejnil prvých 15 minút z pripravovanej zombie akcie od Zacka Snydera s názvom Armáda mŕtvych (Army of the Dead). Pred spustením ukážky pritom streamovacia platforma upozornila na obsah určený pre dospelých, nižšie priložené video si preto musíš rozkliknúť cez svoj youtubový účet.

Príbeh Snyderovej pripravovanej novinky nás zavedie do postapokalyptického sveta plného zombíkov. V ňom sa snaží prežiť a zároveň dobre zarobiť partia žoldnierov. Vydávajú sa preto do Las Vegas vykradnúť kasíno, no v jeho okolí sa to hemží nepriateľmi.

Niektorí z nich sú navyše podľa ukážok z filmu na pomery zombíkov veľmi inteligentní a nesmierne odolní, a tak to nebude žiadna hračka. V exkluzívnej ukážke máme možnosť pozorovať práve jedného z výnimočne silných zombíkov, ktorý dokáže vyvraždiť celú jednotku vojakov a ani sa pritom nezapotí.

Zombie žáner nie je pre režiséra Zacka Snydera žiadnou novinkou. Poznať ho môžeš síce najmä vďaka jeho práci na komiksovkách od DC, no svoju kariéru rozbehol vynikajúcim akčným hororom Úsvit mŕtvych (Dawn of the Dead).

V hlavných rolách vo filme uvidíš hercov ako Dave Bautista, Ella Purnell, Ana de la Reguera, Garret Dillahunt či Omari Hardwick. Armáda mŕtvych bude na Netflixe dostupná už budúci piatok 21. mája. 

Odporúčané
Mučenie sexuálnych otrokýň, deti v klietke či akčné scény v mlieku. Oplatilo sa čakať na novú sériu Handsmaid's Tale? Mučenie sexuálnych otrokýň, deti v klietke či akčné scény v mlieku. Oplatilo sa čakať na novú sériu Handsmaid's Tale? 8. mája 2021, 17:28
Domov
Zdieľať
Diskusia