Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2018, 19:59
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Han Solo, Chewie a ďalšie kľúčové postavy očakávaného Star Wars spin-offu boli zvečnené na skutočne vydarených plagátoch

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Disney nám naozaj milým spôsobom vynahradzuje dlhé čakanie. Po prvom teaseri a plnohodnotnom traileri predstavuje plagáty k hlavným postávam spin-offu s Han Solom.

Nie je to tak dávno, čo sme trpeli prakticky úplnou absenciou akéhokoľvek význačného video či fotomateriálu zo sveta sólovky s Han Solom. Príchod Super Bowlu ale toto trpké obdobie jednoznačne obrátil v náš prospech. V priebehu 24 hodín k nám priniesol krátky teaser trailer, pokračoval vynikajúcou plnohodnotnou upútavkou a ešte večer ako čerešničku na torte ponúkol štýlovú sériu plagátov (k zhliadnutiu v galérii nižšie).

Netvrdíme, že si z ničoho nič snímka po údajných ťažkostiach získala našu stopercentnú dôveru, ale určite jej vďaka podareným ukážkam z filmu dávame omnoho väčšie šance na úspech. Dúfajme teda, že nás nesklame. Pravdu ale zistíme až 24. mája (květen) 2018, kedy nás čaká slovenská i česká premiéra. Pre viac info o pripravovanom spin-offe vstúpte do nasledujúceho vlákna. Čo vravíte na plagáty? Môžu byť? A ktorý sa vám páči najviac?

Anketa:
Z plagátov sa najviac vydaril poster s..
Han Solom (Alden Ehrenreich)
Landom Calrissianom (Donald Glover)
Chewbaccom (Joonas Suotamo)
Qi'Rou (Emilia Clarke)
Han Solom (Alden Ehrenreich)
18 %
Landom Calrissianom (Donald Glover)
28 %
Chewbaccom (Joonas Suotamo)
32 %
Qi'Rou (Emilia Clarke)
21 %
Domov
Zdieľať
Diskusia