Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2019, 10:13
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Jim Carrey hviezdi ako detský zabávač v traileri pre 2. sériu výborného Kidding

Jim Carrey hviezdi ako detský zabávač v traileri pre 2. sériu výborného Kidding
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY THE LITTLE THINGS
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Jared Leto si zahrá sériového vraha

Jared Leto by sa mal pripojiť k Denzelovi Washingtonovi a Ramimu Malekovi vo filme The Little Things. Denzel v ňom stvárni postavu menom Deke, a teda vyhoreného policajta so zmyslom pre porušovanie pravidiel, ktorý spojí svoje sily s ďalším detektívom, aby chytil sériového vraha (práve toho by si mal zahrať Leto). O réžiu sa postará John Lee Hancock (A Perfect World), ktorý napísal aj scenár. Štúdio Warner Bros. by chcelo odštartovať natáčanie už túto jeseň.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Netflix

Guillermo del Toro odhalil nabité obsadenie svojho ďalšieho projektu

Guillermo del Toro sa už pomaličky pripravuje na natáčanie snímky Nightmare Alley a najnovšie odhalil poriadne nabité obsadenie. Vo filme by sa okrem Bradleyho CooperaCate Blanchett mali objaviť napríklad aj Toni Collette, Richard Jenkins, Ron Perlman, Willem Dafoe, Rooney Mara, Michael Shannon či Mark Povinelli. Scenár napísal del Toro a štart natáčania má byť zahájený niekedy na začiatku roka 2020. Viac sa dozvieš tu.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Sony Pictures/A24/Marvel Studios

Vtedy v Hollywoode vraj dostane 4-hodinovú rozšírenú verziu

Podľa reportérky Kyle Buchanon režisér Quentin Tarantino oznámil hercom z Once Upon a Time in Hollywood, že ich vymazané scény použije v novom zostrihu filmu pre Netflix (podobne, ako to urobil v prípade The Hateful Eight). Ten by mal byť upravený vo forme epizód. Herec Nicholas Hammond je dokonca presvedčený, že pôjde o rozšírenú verziu so stopážou okolo štyroch hodín.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Sony Pictures

Jim Carrey sa vracia v ukážke z 2. série Kidding

Stanica Showtime konečne zverejnila nový trailer pre druhú sériu Kidding s Jimom Carreym. Jej príbeh nadviaže hneď na koniec tej prvej a zameria sa opäť na Jeffa alias Mr. Picklesa (Carrey), ktorý musí nájsť spôsob, ako komunikovať so svojimi fanúšikmi. Vytvorí tak novú, kontroverznú metódu a po prvýkrát v kariére sa stane terčom nepriateľstva. 2. séria bude pozostávať z 10 epizód a jej premiéra je naplánovaná na 3. novembra (listopad) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia