Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2019, 18:10
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Žena požiadala o rozvod, lebo ju vraj manžel zahŕňal extrémnou láskou. Splnil jej všetky priania, ale nechcela slepú poslušnosť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vraj túžila aspoň po jednom dni hádok.

Žena v Spojených arabských emirátoch požiadala o rozvod, pretože jej manžel bol k nej príliš milý. Nešťastná manželka prišla podľa Khaleeej Times na súd v emiráte Fudžajra, kde sa vyznala, že jej muž ju zahŕňa prílišnou láskou, čo už viac nedokáže zvládať. „Nikdy na mňa nezakričal, nikdy mi neoponoval,“ povedala žena. Občas jej navaril večeru, inokedy jej priniesol darček a za akýkoľvek čin jej vraj odpustil.

„Túžim po jednom dni hádok, ale s mojím romantickým manželom to vyzerá ako nemožné prianie,“ pokračovala pred súdom. „Potrebujem skutočnú diskusiu, pokojne aj hádku, nie tento život plný poslušnosti,“ zakončila.

Žena požiadala o rozvod, lebo ju vraj manžel zahŕňal extrémnou láskou. Splnil jej všetky priania, ale nechcela slepú poslušnosť
Zdroj: Pixabay


Ako príklad uviedla, že svojmu mužovi jedného dňa vyčítala nadbytočnú váhu, a tak sa rozhodol naskočiť na diétu. Posilňoval, cvičil a behával natoľko, že síce schudol, ale v procese si zlomil nohu.


Manželstvo pritom trvalo len rok, počas ktorého sa muž snažil žene vyjsť v ústrety a hýčkať si ju. „Snažím sa byť dokonalým a milým manželom,“ povedal sudcovi. Ten nakoniec dvojicu nerozviedol a umožnil jej zmieriť sa v nasledujúcich mesiacoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia