Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2018, 20:15
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Krásky Anya Taylor-Joy a Olivia Cooke sa zaplietajú do vražednej hry. Chválenú čiernu komédiu prirovnávajú k Americkému psychu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka Thoroughbreds, v ktorej si zahral aj tragicky zosnulý Anton Yelchin, láka na nepredvídateľnú jazdu.

Čierna komédia Thoroughbreds s Anyou Taylor-Joy a Oliviou Cooke sa nám po teaseri a traileri pripomína krátkou scénou priamo z filmu. V snímke režírovanej Corym Finleym si spomínané herečky zahrajú kamarátky Lily a Amandu.

Tie spája hlavne obrovská nenávisť, ktorú chovajú k Lilinmu nevlastnému otcovi. Tá postupne vygraduje do šialeného vražedného plánu. A svoju úlohu v ňom zohráva aj miestny smoliar Tim v podaní tragicky zosnulého Antona Yelchina.

V ďalších úlohách sa objavia Paul Sparks, Kaili Vernoff či Francie Swift. Do amerických kín snímka zavíta 9. marca (březen) 2018 a už teraz vám môžeme povedať, že jej rozhodne budeme venovať pozornosť. Festivaloví kritici totiž hovoria o výbornej a nepredvídateľnej kombinácii Heathers a American Psycho.

Krásky Anya Taylor-Joy a Olivia Cooke sa zaplietajú do vražednej hry. Chválenú čiernu komédiu prirovnávajú k Americkému psychu
Zdroj: Focus Features
Domov
Zdieľať
Diskusia