Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. decembra 2017, 13:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Drogový díler si pomýlil policajné auto s taxíkom, mal pri sebe 1000 jointov. Policajti boli nadšení, keď si úplnou náhodou prisadol

ZAUJÍMAVOSTI DROGY
Uložiť Uložené

Díler z Kodane bude na tieto Vianoce spomínať ešte dlho.

Mladý drogový díler z Dánska bude na predvianočné obdobie v roku 2017 spomínať ešte dlho a možno nad ním bude môcť rozmýšľať rovno spoza mreží v miestnej väznici. Priamo v srdci Kodane existuje už niekoľko desiatok rokov alternatívna komúna s názvom Christiania, kde boli drogy dlhú dobu tolerované, ale polícia v poslednom období začala vážnejšie bojovať proti rozširovaniu narkotík v tejto oblasti hlavného mesta a náš spomínaný díler jednej hliadke výrazne uľahčil prácu.

Nevedno ako, ale pri unáhlenej snahe dostať sa z Christianie čo najďalej nasadol do auta, o ktorom si myslel, že je obyčajný taxík. Bolo trochu pomaľované a aj na streche malo pripevnené zariadenie, ktoré mu pripomínalo tradičný nápis taxi, avšak v skutočnosti v ňom nesedel žiadny taxikár, ale policajná hliadka. Policajti zostali prekvapení, keď do ich auta nasadol neznámy človek a okamžite zareagovali, pričom muža prehľadali a s úsmevom na perách mohli skonštatovať, že si do auta sadol drogový díler, ktorý mal pri sebe približne 1000 marihuanových jointov.

Odporúčané
Timothée Chalamet je agresívny narkoman a Gary Oldman zase punkáč na heroíne. Toto sú najdesivejšie filmy o drogách (Rebríček) Timothée Chalamet je agresívny narkoman a Gary Oldman zase punkáč na heroíne. Toto sú najdesivejšie filmy o drogách (Rebríček) 25. marca 2024, 12:30


Domov sa chcel dostať tak zúfalo, že zrejme prestal rozmýšľať nad okolitým svetom, a tak mu teraz hrozí trest odňatia slobody. Ľudia na internete sa samozrejme na účet nešikovného dílera dobre zabávali a ak naozaj skončí vo väzení, zrejme sa svojím rozhodnutím nasadnúť do najbližšieho auta, ktoré čo i len trochu pripomína taxík, nebude nikdy nikomu chváliť.

Domov
Zdieľať
Diskusia