Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2017, 22:19
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Muž prišiel na súd vyriešiť dopravný priestupok, ale z čiapky mu vypadol kokaín. Balíček spôsobil, že namiesto pokuty mu teraz hrozí väzenie

ZAUJÍMAVOSTI KOKAÍN
Uložiť Uložené

Lamar bude svoje rozhodnutie ešte dlho ľutovať.

Ak sa niekedy budeš musieť dostaviť na súd, určite si do vrecka či čiapky nevopchaj balíček plný kokaínu. Ako skvelý príklad by ti mohol poslúžiť 39-ročný Lamar Reed z amerického štátu Ohio, ktorý pred pár dňami vošiel do súdnej siene, aby so sudcom vyriešil svoj dopravný priestupok tak, aby boli obe strany spokojné. Nevedno prečo, Lamar sa na súd dostavil s balíčkom kokaínu, ktorý si šikovne schoval do čiapky pri tom, ako stál pred samotným sudcom a aj keď mu balíček nešťastne vypadol, nikto si to dobrú hodinu nevšimol. Našťastie, jeden zo strážnikov si podozrivý predmet na zemi všimol, odovzdal ho policajtom a po expertíze preukazujúcej prítomnosť kokaínu sa Lamar môže tešiť na svoje súdne konanie. Odrazu sa z neho nestal len vodič, ktorého treba pokutovať, ale kvôli kokaínu môže skutočne natvrdo poputovať za mreže, takže sa opäť raz preukázalo, že za hlúposť sa platí.  


Domov
Zdieľať
Diskusia