Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2016, 20:13
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Justin Bieber dostal po basketbalovom zápase na hubu. Pustil sa do bitky s oveľa mohutnejším mužom, čo zrejme nemal robiť

ZAUJÍMAVOSTI BASKETBAL BITKA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Kanadský spevák nemá problém nechať sa vyprovokovať.

Justin Bieber sám seba pasuje do pozície veľkého fanúšika basketbalu, a tak niet divu, že sa včera objavil aj na jednom z finálových zápasov v americkom Clevelande, kde sa v treťom zápase stretli Cleveland Cavaliers a Golden State Warriors. Bieber mohol byť po zápase na jednej strane spokojný, keďže jeho Cavaliers vyhrali a znížili stav série na 2:1, ale zrejme si nemal začínať s oveľa mohutnejším chlapíkom v centre Clevelandu po skončení zápasu. Na internet sa už stihlo dostať video, v ktorom sa spevák pustil do pästného súboja s neznámym afroameričanom a aj keď mu spevák stihol zasadiť minimálne jeden slušný úder, bojujúcich mužov od seba museli oddeľovať okolostojaci ľudia. Podľa dostupných informácií zatiaľ nie je známe, prečo celý konflikt vznikol, ale môžeme skonštatovať, že Bieber v ňom aj s prihliadnutím na svoju menšiu postavu hral iba druhé husle.  

Domov
Zdieľať
Diskusia