Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
11. apríla 2023 o 13:51
Čas čítania 0:53

Najbizarnejšie veľkonočné úlovky polície: Slovák s dvomi promile bez vodičského preukazu či 32-ročný vodič v protismere

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prešovská polícia mala cez sviatky plné ruky práce. Opísala tri bizarné prípady, ktoré zaznamenali počas Veľkej noci.

Policajti z Prešovského kraja zaznamenali počas uplynulých dní viacero prípadov nebezpečne jazdiacich opitých vodičov, ktorí ohrozovali účastníkov cestnej premávky. Informovali o tom v príspevku na sociálnej sieti.

Iba 24-ročný mladík v Sabinove utekal pred policajnou hliadkou po tom, ako ho vyzvala na odstavenie vozidla. Počas jazdy narazil do skaly, avšak ani tento incident ho od úniku neodradil. 

„Zastavil až pri cyklistickom chodníku, kde bol policajnou hliadkou podrobený kontrole. Výsledok dychovej skúšky u mladého vodiča dosiahol hodnotu takmer 1,8 promile! Hliadka zistila, že tento vodič jazdil bez vodičského oprávnenia a napriek tomu, že má súdom uložený trest zákazu činnosti viesť všetky druhy motorových vozidiel až do júna roku 2025,“ priblížili policajti.

S takmer tromi promile jazdil v protismere

Ďalší prípad zaznamenali v Prešove, kde muži zákona našli 32-ročného muža jazdiaceho v protismere. „Neunikol pozornému oku policajtov a tí ho zastavili. Výsledok dychovej skúšky nenechal nikoho na pochybách – viac ako 2,5 promile,“ dodala polícia. Muža po vytriezvení nakoniec obvinili z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

8. októbra 2024 o 16:00 Čas čítania 5:38 Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu

Posledný incident spôsobil 40-ročný Čech, ktorý sa dopustil rovnakého trestného činu. „V sobotu jazdil po Prešove a pri odbočovaní akosi zabudol dať znamenie o zmene smeru jazdy. Polícia ho zastavila a podrobila kontrole. Výsledok vykonanej dychovej skúšky bol u vodiča pozitívny a presiahol hodnotu 3 promile,“ načrtli policajti.

Všetci traja vodiči boli obvinení. O ich osude by mal rozhodovať súd.

Domov
Zdieľať
Diskusia