Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
11. apríla 2023 o 10:58
Čas čítania 0:25

Šofér Audi letel pri Bratislave rýchlosťou 171 km/h. Policajti sa s ním porátali na mieste

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V meranom úseku prekročil rýchlostný limit o viac ako 60 kilometrov.

Bratislavskí policajti upozornili na ďalšieho nezodpovedného vodiča, ktorý počas veľkonočných sviatkov prekročil maximálnu povolenú rýchlosť na diaľnici D1 o 61 kilometrov za hodinu. Informovali o tom prostredníctvom sociálnej siete.

„S pokutou odišiel aj tento vodič osobného motorového vozidla zn. Audi, ktorý jazdil po diaľnici rýchlosťou 171km/h, kde je dopravnou značkou obmedzená rýchlosť na 110km/h. Svojou rýchlou jazdou ohrozoval nielen seba, ale aj ostatných účastníkov cestnej premávky,“ priblížili nebezpečnú jazdu šoféra.

Polícia zároveň dodala, že počas uplynulých dní zaznamenali viacero prípadov nezodpovedného šoférovania na cestách. Vodičov muži zákona dlhodobo vyzývajú na to, aby na cestách dbali nielen na svoju bezpečnosť, ale aj na bezpečnosť ďalších účastníkov cestnej premávky.

Domov
Zdieľať
Diskusia