Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Jakub Paulík
4. apríla 2023, 21:55
Čas čítania 0:31

Obrovský zvrat v kariére Lionela Messiho. V PSG skončí, už sa pracuje na vysnívanom návrate, tvrdí francúzsky denník

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Messi podľa francúzskeho denníka aktívne komunikuje s Barcelonou, no oficiálna ponuka zatiaľ neprišla.

Lionel Messi zrejme nepredĺži zmluvu s klubom Paríž St. Germain. Dôvodom sú financie. V ďalšej sezóne mu chce klub údajne ponúknuť nižší plat, informuje L'Équipe. Messiho otec a prezident PSG Nasser Al-Khelaifi spoločne riešili možné predĺženie a konkrétne podmienky zmluvy, no zatiaľ bezvýsledne.

Mnohí fanúšikovia by si priali, aby sa vrátil do Barcelony, ale zo strany katalánskeho klubu ešte neprišla žiadna ponuka. Futbalista je však podľa francúzskeho denníka s klubom v aktívnom kontakte. Návrat Messiho by uvítal aj jeho bývalý spoluhráč a aktuálny tréner Barcelony Xavier Hernández.

„Lionel a jeho rodina vedia, akú náklonnosť k nim chovám. Vždy mi bolo tŕňom v oku, že v našom klube nemohol pokračovať. Vie, ako veľmi si ho vážime, a boli by sme radi, keby sa vrátil. Sme s ním, samozrejme, v kontakte,“ cituje Hernándeza BBC.

Anketa:
Chcel by si Messiho vidieť znova v Barcelone?
Áno.
Nie.
Áno.
82 %
566 Hlasov
Nie.
18 %
123 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia