Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
3. apríla 2023 o 14:44
Čas čítania 0:40

Vodič pri obci Bajč zrazil cyklistku a celú noc ju nechal v kritickom stave pri ceste. Polícia po ňom pátra, zverejnila detaily

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Páchateľ z miesta činu ušiel, ženu medzičasom operovali a je v umelom spánku.

Vodič pri obci Bajč zrazil 36-ročnú cyklistku, ktorú nechal celú noc ležať na okraji cesty. Zranenej žene neposkytol pomoc a z miesta nehody ušiel. Záchranári ju našli v zlom stave a momentálne je po operácii v umelom spánku, informuje polícia. Jej zdravotný stav je naďalej kritický. 

„Pacientku sme prijali s rozsiahlymi poraneniami orgánov a so zlomeninami po celom tele. Momentálne je v umelom spánku na umelej pľúcnej ventilácii v kritickom stave. Personál KAIM robí všetko pre zlepšenie zdravia pacientky. Keď sa jej stav stabilizuje, tak ju budú čakať operácie na vyššom pracovisku,“ uviedol hovorca nemocnice pre tvnoviny.sk.

Polícia po páchateľovi intenzívne pátra a žiada verejnosť o pomoc pri identifikovaní vozidla, ktoré sa pohybovalo zrejme v neskorých večerných alebo nočných hodinách úsekom cesty medzi Pribetou a Bajčom. Na mieste nehody zostalo spätné zrkadlo, ktoré pravdepodobne patrilo majiteľovi auta značiek Citroën alebo Peugeot Boxer bielej farby. 


Informácie o incidente môžete poskytnúť na telefónnom čísle 158, prípadne priamo na najbližšom oddelení polície alebo do súkromnej správy na FB stránke Polícia SR – Nitriansky kraj.



Domov
Zdieľať
Diskusia