Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eliška Hulová
1. apríla 2023, 7:05
Čas čítania 0:35

Bizarná hra na schovávačku: muž z Anglicka sa snažil skryť na streche počas drogovej razie

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Bizarná hra na schovávačku: muž z Anglicka sa snažil skryť na streche počas drogovej razie
Zdroj: Twitter/Liverpool Echo

Muž sa zo všetkých síl snažil ukryť pred políciou, no nevyšlo mu to.

Muž z Anglicka sa snažil schovať pred policajtmi na streche svojho domu, pretože mu doma našli plantáž s marihuanou. S bizarným pokusom ukryť sa na streche však neuspel a zadržali ho. K pestovaniu látky s obsahom THC sa nakoniec priznal, informuje denník Liverpool Echo.

Polícia pri domovej prehliadke našla minimálne 200 rastlín konopy. Išlo o rozsiahlu operáciu, ktorá trvala dlhšie obdobie, počas ktorého si muži zákona najprv všimli, že v dome žije človek. Toho neskôr identifikovali a sledovali jeho správanie. Polícia tak už v čase zásahu nemala pochybnosť o tom, že ide po krku skutočnému páchateľovi.

Lika sa snažil pred políciou schovať tak, že vyliezol cez strešné okno na strechu domu. Z tejto akcie vznikol aj vtipný obrázok, ktorý dnes baví desaťtisíce používateľov na sociálnej sieti Twitter. 

Domov
Zdieľať
Diskusia