Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
28. marca 2023, 6:59
Čas čítania 0:38

Pellegrini otvorene prezradil, či sa po voľbách spojí s Progresívnym Slovenskom a SaS. Pre Slovákov vyhlásil zaujímavú stávku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

O spájaní údajne kolujú nepravdivé reči.

Predseda strany Hlas-SD Peter Pellegrini zverejnil 27. marca na Facebooku video s názvom „Pravda o koalícii s SaS a PS“. Vysvetľoval v ňom, že sa nechystá spojiť do povolebnej koalície so stranami Sloboda a Solidarita a Progresívne Slovensko. 

Pellegrini vo videu tvrdí, že deň čo deň dostáva otázky o vzniku takejto koalície. Opozičný poslanec tvrdí, že podobné reči sú iba „bohapusté klamstvo“. „Hádam si nemyslíte, že by sme boli takí amatéri, že by sme sa spájali so stranami, ktoré sú zodpovedné za dnešný marazmus a chaos, ktorý na Slovensku vládne,“ povedal Pellegrini vo videu. 

Slovákom dal zaujímavú ponuku

Podľa Pellegriniho sú všetky reči o tom, že sa plánuje so stranami spojiť, nepravda a Slovákom dal zaujímavú ponuku: „Ak niekto nájde v histórii výrok, v ktorom ja alebo Hlas tvrdí, že chystá vytvoriť povolebnú koalíciu so stranami SaS alebo PS, tak dostane výhru, v ktorej sa ja zaväzujem prísť mu pokosiť svojou vyžínačkou záhradu bez ohľadu na to, aká je veľká.“

Domov
Zdieľať
Diskusia