Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
23. marca 2023, 9:14
Čas čítania 0:34

Rozlúč sa s pekným počasím. Už tento víkend zažije Slovensko nepríjemnú zmenu, priprav sa na zimu, búrky a víchrice

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Už niekoľko dní na Slovensku panuje príjemne jarné počasie s teplotami aj nad dvadsať stupňov. Letný šatník však zatiaľ nevyťahuj.

Teploty tento týždeň prekonávajú maximá. Hneď po prvom jarnom dni začali každým dňom stúpať a koncom pracovného týždňa sa Slováci môžu tešiť na príjemné počasie. V najteplejších oblastiach v piatok očakávame až 22 stupňov Celzia. Predpoveď počasia sa však prudko mení a čaká nás búrlivý víkend, informuje iMeteo.sk.

Už v piatok popoludní začne pribúdať oblačnosť a vo večerných hodinách môžeme očakávať príchod studeného frontu.

V noci na sobotu začne pršať na viacerých miestach na Slovensku a víkend sa bude niesť v znamení búrok, prehánok a nespoľahlivého, premenlivého počasia. Začne k nám prúdiť vzduch z oblasti Severného mora, ktorý do Európy prinesie veľmi veterné počasie.

Ničivý vietor by sa mal Slovensku vyhnúť, no teploty klesnú. Maximálne denné teploty sa budú udržiavať v intervale od +8 do +15 °C a ešte výraznejšie sa má ochladiť začiatkom budúceho týždňa. Vo vyšších polohách sa môže znovu objaviť sneh.

búrka
Zdroj: Pxhere
Domov
Zdieľať
Diskusia