Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
23. marca 2023, 8:41
Čas čítania 0:25

Slovák sa po diaľnici D1 rútil rýchlosťou 235 km/h. Pred policajtmi si vymyslel bizarnú výhovorku, aj tak schytal mastnú pokutu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po diaľnici jazdil o viac ako 100 km/h rýchlejšie, ako je povolené.

Polícia v Trenčianskom kraji vyzýva ľudí, aby jazdili zodpovedne. Policajtom sa na diaľnici v smere od Trenčína do Bratislavy podarilo chytiť ďalšieho cestného piráta, ktorý sa rútil rýchlosťou 235 km/h. Najvyššiu povolenú rýchlosť tak prekročil až o 105 km/h. 

Za volantom čierneho Audi sedel 49-ročný muž, ktorý policajnej hliadke vysvetlil dôvod svojej rýchlej jazdy. „Muž po zastavení policajnej hliadke ako dôvod svojej rýchlej jazdy uviedol, že jeho auto cez zimu dlho stálo, a teda ho išiel prevetrať,“ skonštatovali policajti v statuse.

Policajnú hliadku sa však cestnému pirátovi nepodarilo obmäkčiť. Za výrazné prekročenie rýchlosti na diaľnici mu rovno na mieste v blokovom konaní vypísali pokutu vo výške 800 eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia