Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
21. marca 2023, 11:44
Čas čítania 0:24

TV Joj zverejnila, kedy odvysiela nové časti Geissovcov na Slovensku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nemci odvysielali zo Slovenska až 5 častí.

TV Joj začala s výrobou dabingu k 5 epizódam Geissovcov zo Slovenska, informuje portál Mediaboom. Do slovenskej televízie by sa tak mohli dostať už o niekoľko týždňov.

Epizódy z novej 21. série začala nemecká televízia RTL vysielať už začiatkom februára. Zahraniční diváci mohli zo Slovenska vidieť dokopy 5 celých častí.

TV Joj je pritom s reality šou oproti Nemecku pozadu. Od minulého roka obnovila vysielanie, ale vrátila sa ku Geissovcom z 8. série. V apríli sa tak slovenskí diváci dostanú len k 16. sérii, zatiaľ čo v Nemecku beží 21. séria. Epizódy zo Slovenska by však mala TV Joj odvysielať prednostne.

Slávna rodina Geissovcov, ktorú Slováci poznajú z ich reality šou, bola tento týždeň na návšteve našej krajiny. Na letisku Carmen a Roberta Geissa s deťmi uvítala poslankyňa Jana Bittó Cigániková. „Geissovci majú nabitý viacdenný program, veľa uvidia, zažijú a verím, že ukážu svetu krásy našej krajiny,“ napísala na Instagrame poslankyňa 7. mája 2022.
Slávna rodina Geissovcov, ktorú Slováci poznajú z ich reality šou, bola tento týždeň na návšteve našej krajiny. Na letisku Carmen a Roberta Geissa s deťmi uvítala poslankyňa Jana Bittó Cigániková. „Geissovci majú nabitý viacdenný program, veľa uvidia, zažijú a verím, že ukážu svetu krásy našej krajiny,“ napísala na Instagrame poslankyňa 7. mája 2022. Zdroj: Instagram/@jankabittociganikova
Späť
Zdieľať
Diskusia