Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
20. marca 2023, 6:27
Čas čítania 1:20

AKTUALIZOVANÉ: Detaily o tragédii v Petržalke, pri ktorej vypadli z okna muž a potom žena: Nejasnosti otvárajú stále viac otázok

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V nedeľu došlo v Bratislave k mimoriadne tragickej udalosti.

Polícia v pondelok 20. marca krátko popoludní zverejnila vysvetlenie, v ktorom približuje, prečo trvala lokalizácia predmetného bytu niekoľko hodín. Vysvetlili tiež, ako pri pátraní postupovali. Viac sa dočítaš v tomto článku.

V Petržalke na Vyšehradskej ulici v Bratislave zomreli v nedeľu dvaja dospelí ľudia a jedno dieťa. Podľa informácií portálov tvnoviny.sk a noviny.sk najskôr približne o desiatej ráno vypadol z okna muž, ktorý spadol na betónovú plochu. Utrpel vážne zranenia, ktorým podľahol pri prevoze do nemocnice. Približne o päť až šesť hodín nato vypadla pravdepodobne z okna alebo balkóna rovnakého bytu aj žena. Záchranné zložky k nej privolali po 15.00 h. Žena zraneniam na mieste podľahla. 

Podľa informácií viacerých portálov boli muž a žena v súrodeneckom vzťahu, presnejšie informácie o prípadnom motíve však nie sú známe. Noviny.sk informujú aj o tom, že žena mala na tele viacero bodných rán.

Televízia Markíza ďalej informuje, že medzi desiatou ráno a treťou popoludní polícia intenzívne pracovala na tom, aby lokalizovala byt, z ktorého vypadol muž. Použili údajne aj dron. Podarilo sa im to však až o niečo neskôr, keď už pracovali s informáciou, že sa predmetný byt nachádza medzi štvrtým a šiestym poschodím. Keď sa dostali do správneho bytu, našli v ňom telo asi 10-ročného chlapca, pravdepodobne syna nebohej ženy. Aj on mal údajne na tele viacero bodných rán. 

24. marca 2024, 6:20 Čas čítania 11:38 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024 ZÁZNAM: Ivana Korčoka na zhromaždení v Bratislave prišli podporiť tisícky ľudí PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024 ZÁZNAM: Ivana Korčoka na zhromaždení v Bratislave prišli podporiť tisícky ľudí

Prípad vyvoláva množstvo otázok týkajúcich sa toho, čo presne sa v byte na Vyšehradskej ulici v Bratislave stalo. Polícia zatiaľ neposkytuje viac informácií a nevysvetlila ani to, prečo trvala lokalizácia bytu niekoľko hodín. 

Prípadu sa venuje vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.

Psychologickú a ďalšiu pomoc poskytujú:
– Bezplatná 24-hodinová linka dôvery Nezábudka: 0800 800 566
– Online poradňa Ligy za duševné zdravie
– Online poradňa pre mladých IPčko
– Národná bezplatná nonstop linka pre ženy zažívajúce násilie a pre ľudí, ktorí im chcú pomôcť: 0800 212 212
– Nonstop krízová linka Aliancie žien Slovenska: 0903 519 550, [email protected]
– Adresár Koordinačno-metodického centra obsahuje kontakty pre každý kraj
– V prípade ohrozenia volaj 158 alebo 112, na číslo 112 môžeš poslať aj SMS správu.
Späť
Zdieľať
Diskusia