Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
18. marca 2023, 19:29
Čas čítania 0:26

VIDEO: Samovrah v BMW či kamión v protismere. Polícia zverejnila najväčších cestných pirátov na Slovensku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia reaguje na momentálnu situáciu v premávke kompiláciou desivých záberov zo slovenských ciest.

Slovenská polícia na svojej facebookovej stránke zverejnila novú kompiláciu zo série Epopej slovenských ciest. Ide o pravidelnú zbierku desivých videí slovenských cestných pirátov, ktorými policajti reagujú na momentálnu situáciu v premávke. Zverejnili už 131. pokračovanie  tejto série, do ktorej im prispievajú vodiči z celého Slovenska.

Vo videu nájdeš „samovraha“ v športiaku značky BMW, ktorý v rýchlosti na diaľnici obieha prudkými pohybmi sprava predbiehajúci kamión, ktorý sa desivo blíži do protismeru iného vodiča, predbiehanie cez plnú čiaru či nezodpovedných vodičov, ktorí pre svoju nepozornosť takmer spôsobili dopravnú nehodu.

„Zmes videí od vás. Pamätajte, ak máte na autokamere zachytený dopravný priestupok, zoberte ho a choďte na políciu – vaša výpoveď je nevyhnutná,“ odkazujú muži zákona vodičom.

Domov
Zdieľať
Diskusia