Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Eduard Starkbauer
13. marca 2023 o 13:13
Čas čítania 0:34

Tajomný požiar v Trnave: Najprv susedia nič nenahlásili, na druhý deň hasiči našli telo mŕtvej ženy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Príčina požiaru zatiaľ nie je známa a je predmetom vyšetrovania.

Deň po požiari v byte na Hospodárskej ulici v Trnave objavili miestni hasiči telo mŕtvej ženy. Požiar sa podľa hasičov z obydlia nebohej nerozšíril do susedných bytov a jej telo objavili až po otvorení okien a kontrole termovíznou kamerou. Hasiči podľa SME predbežnú škodu odhadli na 30 000 eur.

Pozoruhodným na celom prípade je fakt, že podľa hasičov malo v byte horieť už o deň skôr, no nikto zo susedov ich nekontaktoval. Podľa hasičov, ktorí v byte objavili obhorené časti nábytku a sadze na stenách, sa požiar pre nedostatok kyslíka musel uhasiť sám.

„Po vykonanom prieskume na mieste udalosti bolo zistené, že v obývacej izbe sa nachádza uhorená sedacia súprava spolu s kreslami. Vo vedľajšej miestnosti bola nájdená osoba bez známok života,“ uviedla hovorkyňa trnavských hasičov Lenka Košťálová.

Žena sa s najväčšou pravdepodobnosťou nadýchala splodín, no definitívnu odpoveď o príčine jej smrti dá až pitva.

hasiči plyn zásah
Zdroj: FOTO TASR/Roman Hanc
Domov
Zdieľať
Diskusia