Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
8. marca 2023, 14:02
Čas čítania 0:48

Lacný obchod Action zajtra otvára v Bratislave druhú prevádzku. Študentov lákajú na 7-eurovú hodinovú mzdu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Spoločnosť Action otvorila prvú predajňu v Bratislave 2. marca.

9. marca otvorí obchodný reťazec Action druhú prevádzku v Bratislave. Na Facebooku informovali, že obchod sa nachádza v nákupnom centre Shopping Palace na Zlatých pieskoch v Bratislave.

8. marca 2023, 8:18 Čas čítania 0:46 Superlacný slovenský Action zverejnil prehľad zliav na nasledujúci týždeň: Za pár eur si môžeš vybaviť celú domácnosť Superlacný slovenský Action zverejnil prehľad zliav na nasledujúci týždeň: Za pár eur si môžeš vybaviť celú domácnosť

Na portáli Profesia.sk spoločnosť ešte stále hľadá brigádnikov do novej pobočky. Záujemcom o prácu ponúka hrubú mzdu 7 € za hodinu. Sľubuje aj zamestnaneckú zľavu 15 % na celý sortiment v predajniach Action Slovakia a občerstvenie v podobe vody, dobrej kávy, čaju a niečoho pod zub. O prácu sa môžu hlásiť aj ľudia bez maturity.

6. marca 2023, 18:05 Čas čítania 0:24 KVÍZ: Dokážeš uhádnuť, koľko stoja tieto produkty z lacného obchodu Action? Niektoré ceny ťa zaskočia KVÍZ: Dokážeš uhádnuť, koľko stoja tieto produkty z lacného obchodu Action? Niektoré ceny ťa zaskočia

„To, čo môžem povedať, je, že sme zmenili pôvodnú stratégiu, keď sme chceli otvoriť len pár predajní v Bratislave a jej blízkom okolí. V roku 2023 nakoniec chceme rozšíriť naše predajne po celom Slovensku,“ povedal v rozhovore pre Refresher generálny riaditeľ spoločnosti pre Českú a Slovenskú republiku Petr Juliš.

Nové prevádzky bude Action otvárať v Michalovciach a pracovné ponuky spoločnosti Action naznačujú, že nové predajne zavítajú aj do Trnavy, Zvolena či Martina.

Lacný tovar za euro 

Action zákazníkov láka na sortiment bežnej spotreby do domácnosti, oblečenie a sladkosti. Na slovenskom trhu chce konkurovať predajniam ako Pepco, Kik a Tedi. Zákazníci v ňom nájdu viac ako 1 500 produktov lacnejších ako 1 euro a drvivá väčšina produktov stojí menej ako 5 eur.

Action.com
Predajňa spoločnosti Action. Zdroj: Action.com
Domov
Zdieľať
Diskusia