Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eduard Starkbauer
2. marca 2023, 20:17
Čas čítania 0:47

Messi, čakáme na teba. Útočníci rozstrieľali supermarket manželky futbalistu a nechali mu desivý odkaz

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Pri útoku na obchod sa našťastie nikto nezranil.

Ozbrojení páchatelia nechali tvrdý odkaz argentínskemu hráčovi, pričom asi tucetkrát vystrelili na supermarket patriaci jeho manželke Antonelle Roccuzzej. Podľa The Guardian neutrpel pri rannom incidente nikto zranenia.

Argentínska polícia uviedla, že po tom, ako dvaja muži na motorke rozstrieľali výklad supermarketu, nechali pre futbalistu na papieri zlovestný odkaz: „Messi, čakáme na teba. (Starosta Rosaria) Pablo Javkin je tiež obchodník s drogami, takže sa o teba nepostará.“

Lionel Messi, ktorý len v pondelok získal cenu pre najlepšieho hráča za rok 2022, sa zatiaľ k incidentu nevyjadril. Napriek tomu, že je dnes hráčom parížskeho Saint-Germain, trávi naďalej veľa času práve na predmestí Rosaria.

Starosta Rosaria dlhodobo kritizuje postup autorít pri potláčaní násilia súvisiaceho s obchodom s drogami. V súvislosti so streľbou na supermarket uviedol, že sa nachádza v časti mesta, kde dochádza k častým trestným činom. Dodal, že na tento problém upozornil na nedávnych stretnutiach s orgánmi činnými v trestnom konaní, ktoré však nepodnikli žiadne kroky.

Domov
Zdieľať
Diskusia