Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
1. marca 2023, 11:55
Čas čítania 0:36

AKTUÁLNE: Vodič, ktorý v Košiciach zabil troch ľudí, chcel ísť na slobodu. Súd jeho žiadosť zamietol

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Tragická nehoda sa stala 10. februára.

Vodič obvinený v súvislosti s tragickou nehodou z 10. februára v Košiciach, pri ktorej prišli o život traja ľudia, zostáva vo väzbe. Krajský súd v Košiciach zamietol jeho sťažnosť, uviedla hovorkyňa súdu Anna Pančurová.

„Krajský súd v Košiciach zamietol sťažnosť Ivana M. obvineného zo zločinu všeobecného ohrozenia v jednočinnom súbehu s prečinom ublíženia na zdraví proti rozhodnutiu sudcu pre prípravné konanie Okresného súdu Košice I o jeho vzatí do takzvanej preventívnej väzby,“ spresnila s tým, že sa tak stotožnil s rozhodnutím okresného súdu, podľa ktorého existuje dôvodná obava, že by mohol pokračovať v trestnej činnosti.


Podľa polície mala byť jedným z faktorov tragickej nehody na Gorkého ulici rýchlosť auta BMW X5, ktoré viedol 43-ročný Košičan. O život prišiel 64-ročný vodič Škody Fabie a dve chodkyne vo veku 67 a 59 rokov. Ivan M. podľa svojho advokáta Sergeja Romžu pozostalým rodinám adresoval ospravedlnenie. V ňom tvrdí, že sa autom rútil pri strate pamäti a kŕčoch.

košice, nehoda, auto
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky
Domov
Zdieľať
Diskusia