Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
27. februára 2023, 18:34
Čas čítania 0:36

VIDEO: Takto skromne žije ukrajinský prezident už viac ako rok. Zelenskyj prvýkrát ukázal, v akých podmienkach býva

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Zelenskyj v kancelárii a vo svojej malej izbe trávi väčšinu svojho času.

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v novom dokumente novinára Dmytrova Komarovova ukázal, ako žije a býva. V kancelárii a malej izbe vraj trávi väčšinu svojho času. „Milujem svoju rodinu, ale pre mňa ako prezidenta bolo prioritou byť tu,“ povedal vo videu.

V malej izbe s hrubými závesmi, s jedným lôžkom a umývadlom žije Zelenskyj už rok. „Toto je môj domov, bývam tu,“ povedal. Vo videu ukázal svoju skriňu plnú uniforiem a oblekov. Vraj sa teší, ako si na oslavu víťazstva Ukrajiny konečne oblečie oblek.

Novinárovi ukázal aj miestnosť, z ktorej v prvý deň invázie uskutočňoval dôležité medzinárodné telefonáty so svetovými lídrami. S Putinom vraj v ten deň netelefonoval, pretože ruský prezident ho odmietol. Zelenskyj priznal, že momentálne by s ním nechcel hovoriť ani on.

Domov
Zdieľať
Diskusia