Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
26. februára 2023, 19:07
Čas čítania 0:30

NAKA začala trestné stíhanie pre vyhrážky voči redaktorke RTVS Jančkárovej. Vec vyšetruje ako trestný čin nebezpečného vyhrážania

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

RTVS informovala, že moderátorke Sobotných dialógov Marte Jančkárovej sa neznáme osoby vyhrážajú mimoriadne vulgárnym a agresívnym slovníkom, fyzickou likvidáciou, mučením, hromadným znásilnením či ublížením jej rodinným príslušníkom.

Národná kriminálna agentúra NAKA začala trestné stíhanie vo veci vyhrážok voči redaktorke RTVS Marte Jančkárovej. Polícia o tom informovala aj na svojom Facebooku. Vec vyšetruje ako trestný čin nebezpečného vyhrážania. „V tejto chvíli nie je možné poskytnúť bližšie informácie,“ uviedla vo svojom statuse. 

RTVS informovala, že moderátorke Sobotných dialógov Marte Jančkárovej sa neznáme osoby vyhrážajú mimoriadne vulgárnym a agresívnym slovníkom, fyzickou likvidáciou, mučením, hromadným znásilnením či ublížením jej rodinným príslušníkom. Avizovala trestné oznámenie na neznámeho páchateľa.


K výhražným e-mailom a telefonátu došlo podľa RTVS po minulotýždňovej relácii Sobotné dialógy, ktorej hostkou bola prezidentka SR Zuzana Čaputová, a po relácii odvysielanej 25. februára, do ktorej sa dostavil namiesto pozvaného politika Smeru-SD Mariána Kéryho nepozvaný politik Smeru-SD Ľuboš Blaha, čo RTVS odmietla a uplatnila štandardný postup tzv. prázdneho kresla.

Domov
Zdieľať
Diskusia